Siirry sisältöön

Palvelut

Puhallusvillan asennus

Asennamme valikoimissamme olevia puhallusvillatuotteita uusiin kohteisiin sekä lisäeristeeksi vanhoihin rakennuksiin. Puhallusvillalla voidaan toteuttaa yläpohjan, välipohjan, alapohjan sekä seinän lämpöeristykset. Puhallusvilla on vaivaton asentaa – lisäeristämme keskikokoisen omakotitalon yläpohjan noin kahdessa tunnissa.

Toteutamme kohteessanne myös muut yläpohjan työt:

Ilmanvaihtoputkien eristäminen
Hormin palosuojaus
Tuulenohjainten asennus
Kulkusillat

Muistathan, että työstä on mahdollista saada myös kotitalousvähennys!

 

Termex-Selluvilla – turvallinen ja hengittävä lämmöneristys

Termex-Selluvilla on luontoystävällinen ja luotettava kodin lämmöneriste. Kotimainen selluvilla valmistetaan lajitellusta sanomalehtipaperista. Luontoystävällinen lämmöneriste on ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen: selluvilla sitoo ja luovuttaa kosteutta ympäröivien olosuhteiden mukaan samalla siirtäen ylimääräisen kosteuden pois rakenteista. Puukuituinen Termex-Selluvilla onkin erinomainen, hengittävä lämmöneriste.

Selluvillan luonnollinen kyky luovuttaa ja vastaanottaa kosteutta hidastaa lämmönkehitystä ja mahdollisen palon rasitusta. Termex-Selluvillaan lisätään valmistuksen yhteydessä myös palon- ja lahonestoaineita. Näin syntyy puhallusvilla, jolla saavutetaan kaikin tavoin luotettava ja turvallinen lämmöneristys.

Kiinnostuitko? Lue lisää

 

Hunton-puukuitueriste on ympäristöystävällinen valintaHunton

Hunton-puukuitueriste on norjalainen, puukuidusta valmistettu lämmöneriste. Ympäristöystävällinen puukuitueriste on helppo asentaa, ja sitä voidaan käyttää rakennuksen kattorakenteiden, seinien ja lattioiden eristeenä.

Hunton-puukuitueriste valmistetaan kestävästi tuotetusta puusta, ja se on materiaalinsa ansiosta täysin kierrätettävää. Puukuitueristeen valmistamiseen käytetään metsistä raivattavaa puuainesta, jota ei voida hyödyntää muina puutuotteina. Eristeen ympäristökuormitus ja hiilijalanjälki jäävät näin mahdollisimman pieniksi.

Palotilanteessa Hunton-puukuitueriste hiiltyy puun tapaan eikä levitä paloa eteenpäin.

Tutustu tarkemmin Hunton-puukuitueristeeseen: linkki

 

Rockwool

ROCKWOOL Granulate Pro puhalluskivivilla on valmistettu vettä ja kosteutta hylkivästä kivivillasta. ROCKWOOL puhalluskivivilla on erittäin tasalaatuista, miellyttävää työstää ja saa aikaan laadukkaan lopputuloksen.

ROCKWOOL kivivillan hyvät palo-, kosteus- ja ääneneristävyysominaisuudet tekevät rakenteista laadukkaita ja pitkäikäisiä.

Puhallusvillakoneen vuokraus

Vuokraamme myös puhallusvillakonetta tee-se-itse-asennuksiin. Kysy lisää!

Levyvillat

Hunton nativo -puukuitueriste

Varastoltamme löytyy kaikkia kokoja kattavasti kilpailukykyiseen hintaan.

Esimerkiksi 100 mm:n paketti (1,966 m²) hinta: 28,90 €

Mineraalivillalevyt

Kivivillaa ja lasivillaa isoissa erissä. Tuotemerkit vaihtelevat saatavuuden mukaan.  Varastoltamme rakentajan edulliset levyvillaratkaisut. Soita ja kysy päivän tuotteet ja hinta!

Toimitilavuokraus

Vuokraamme toimisto- sekä hallitilaa yrityksille sekä yksityishenkilöille. Monikäyttöiset vuokratilat sijaitsevat osoitteessa Pajakuja 41 71570 Syvänniemi

Toimistotiloja sosiaalitiloineen on yhteensä noin 300m2 sekä lämmintä hallitilaa on noin 4000m2.  Hallitila on 5-8m korkeaa konepajatilaa ja varustettu useilla siltanostureilla.

Toimitilavuokraus Toimitilavuokraus

Tilojen varustelu:

16A/32A virta
Vesipisteet
Siltanostureita
Korkeat nosto-ovet

Tarvittaessa myös säilytys/parkkitilaa piha-alueelta riittävästi.

Hinnat alkaen 3€/m2 sis. lämmitys.

NYT MYÖS KAUSISÄILYTYSMAHDOLLISUUS! Moottoripyörät, harrasteautot, veneet yms. Soita ja kysy tarjous!

Kuvagalleria