Puhallusvilla

Puhallamme kotimaista selluvillaa. Selluvilla on lajitellusta sanomalehtipaperista valmistettu luontoystävällinen lämmöneriste.

Puukuituinen selluvilla on erinomainen, hengittävä lämmöneriste. Sillä on ainutlaatuinen kyky sitoa ja luovuttaa kosteutta ympäröivien olosuhteiden mukaan. Siten se siirtää ylimääräisen kosteuden pois rakenteista.


Selluvillan luonnollinen kyky luovuttaa ja vastaanottaa kosteutta hidastaa mahdollisen palon rasitusta sekä lämmönkehitystä. Tuotteeseen lisätään valmistuksen yhteydessä palon- ja lahonestoaineita. Näin syntyy luotettava ja turvallinen eriste.


Selluvillaa voidaan käyttää suoraan kaikkien muiden eristemateriaalien päälle yläpohjassa, joten vanhemmatkin talot ovat helposti lisäeristettävissä. Selluvillaa voidaan helposti puhaltaa tarvittava vahvuus yläpohjaan, täyttäen eristettävän tilan saumattomasti.


Teemme myös seinien ruiskuasennuksia, jossa selluvilla ruiskutetaan suoraan avokoolauspuiden väliin. Ruiskuasennus voidaan tehdä niin ulko- kuin sisäpuoleltakin. Soveltuu erittäin hyvin hirsiseinän lisäeristeeksi, säilyttäen myös hirsirakennuksen tärkeän ominaisuuden; hengittävyyden.

» Ota yhteyttä!

Tilaajavastuu

Yrityksemme kuuluu tilaaja-
vastuulain piiriin. Lue lisää aiheesta: Tilaajavastuu.fi


Puhallusvillaa.com
Tmi Mika Rissanen

Kuopio
Puhelin: 040 8469 478
myynti@puhallusvillaa.com
Y-2546345-8